Ring til os : +45 81 61 99 98
14 dages fuld returret
Sikker Betaling
Fast fragt pris 39.- Kroner
Leveres til nærmeste posthus
Velkommen til Dronejohn! Stort udvalg af droner til gode priser!
Velkommen til Dronejohn! Stort udvalg af droner til gode priser!

Med Kamera

Kunne det ikke være fedt at filme din flyvetur med dronen, og efterfølgende lave en fed film ud af det? Prøv at tænk på alt det sjov og ballade - det kan du få med en drone med kamera!
Hos dronejohn.dk kan du købe de nyeste og bedste droner med kamera. De er meget manøvredygtige og stabile, så du altid er sikret en optagelse i høj kvalitet. Selv hårde vindstød kan ikke ødelægge kameraets og dronens stabilitet - det sikrer dig en den bedste videooptagelse, når du filmer dine flyveture med vores droner med indbygget kamera.
Den ultra seje drone med kamera, Syma X5C, som du kan købe her på dronejohn.dk, er blandt markedets bedste og mest populære, når det handler om at filme ens flyveture. Den har en lang rækkevidde på helt op mod 100 meter. Det er præcis derfor, du skal anskaffe dig en drone med kamera. Det kan du med rette gøre lige her, på dronejohn.dk.

Husk at du altid kan spørge os til råds hvis du er i tvivl om hvilken drone med indbygget kamera du skal bruge. Er det til hobbybrug eller skal du tage super skarbe billeder, så har vi altid den rette drone med kamera klar til dig. Mangler du en specifik model, så skriv endelig til vores kundeservice, så kan vi hjælpe med at finde den rette drone med indbygget kamera.