Ring til os : +45 81 61 99 98
14 dages fuld returret
Sikker Betaling
Fast fragt pris 39.- Kroner
Leveres til nærmeste posthus
Velkommen til Dronejohn! Stort udvalg af droner til gode priser!
Velkommen til Dronejohn! Stort udvalg af droner til gode priser!

Hubsan

Hubsan’s droner er ikke bare nogle af de mest holdbare droner på markedet, men også nogle af de sjoveste. Med Hubsans mange forskellige droner, er mulighederne uendelige for mange timers sjov og spas.

Hubsan er markedets mest populære droner, og har været det siden de første så dagens lys. Grunden til dette skal findes i deres eminent stabile flyveegenskaber, og ekstreme robusthed. De kan holde til lidt af hvert - også at flyve ind i forskellige ting og sager, man skal bare ikke gøre det alt for mange gange.
Selvom droner er nye, er det ikke umuligt for nybegyndere at flyve med Hubsan droner. De er meget brugervenlige og nemme at styre, da fjernbetjeningen, som man styrer dronerne med, kun har  2 knapper - den ene regulerer højden, den anden styrer man retningen med. Nemmere kan det vist ikke blive. En fed detalje på Hubsans droner, er, at man på midten af styrepinden, kan se hvor højt oppe ens drone er. Hvem kan nå højst op?
Her på dronejohn.dk kan du finde topmodellen Hubsan x4 H108 - både i grøn og orange. Hubsan x4 kan man både flyve med indenfor og udendørs, og er blandt de billigste på markedet. Hubsan x4 er spækket med en masse teknik og lavet af god kvalitet. Den henvender sig ikke til de hardcore-drone fans, men som en start drone – eller som et billigt alternativ, er det en rigtig populær og god drone. Den perfekte drone til private, som vil udforske verdenen indenfor droner.