Ring til os : +45 81 61 99 98
14 dages fuld returret
Sikker Betaling
Fast fragt pris 39.- Kroner
Leveres til nærmeste posthus
Velkommen til Dronejohn! Stort udvalg af droner til gode priser!
Velkommen til Dronejohn! Stort udvalg af droner til gode priser!

Mini Droner

Vil du bare have en mindre drone til at flyve med indenfor? Er du ikke sikker på om droner er noget for dig? Så prøv da en af mini dronerne og start billigt!
Her kan du finde de nyeste og mindste droner på markedet. Disse små fjernstyrede helikoptere er blevet utroligt populære over de senere år og vi er sikre på, at vi har en til netop dig.
Det smarte ved de her mini droner, er, at du kan tage dem med dig overalt. De kan være i lommen, er mindre end en Iphone, men stadig utrolig sjov at flyve med. Lav de vildeste tricks, irritere vennerne eller bare flyv. Der er timevis af sjov med en mini drone!
Her på dronejohn.dk kan du finde Cheerson CX10 modellen, som er verdens mindste drone! Med 4 små propeller og en krop på størrelse med en håndflade, er det virkelig en af de mindre. Cheerson er solidt bygget, men kan gå i stykker hvis man flyver ind i ting eller styrter ned - så lad være med det. Desuden anbefaler vi heller ikke at flyve med dem udenfor. De er så små og lette, at de bare flyver med vinden.