Ring til os : +45 81 61 99 98
14 dages fuld returret
Sikker Betaling
Fast fragt pris 39.- Kroner
Leveres til nærmeste posthus
Velkommen til Dronejohn! Stort udvalg af droner til gode priser!
Velkommen til Dronejohn! Stort udvalg af droner til gode priser!

Yi Zhan

Yi Zhan droner er en af de nyere mærker, som er ved at finde sin plads på markedet. Helt eksklusivt kan du købe Yi Zhan droner her på dronejohn.dk - der er nemlig ikke på nuværende tidspunkt andre danske forhandlere af Yi Zhan. Men det betyder ikke at dronerne er dårlige - overhovedet!

Yi Zhans droner er ikke bare hvide og sorte, i stedet er de produceret i de sejeste farver - Yi Zhan X4 fås feks. i en fed guld-sort kombination, som får den til at skille sig ud i luften. Det er en af de bedste grunde til, at man netop skal anskaffe sig en Yi Zhan.
Yi Zhan Tarantula, som er topmodellen hos Yi Zhan, har også et kamera, så du kan filme din flyvetur. Kameraet sidder bare under dronen, så man kan filme 360 grader rundt. Derfor kan man filme lige det man har lyst til. Tarantula er samtidig en af de større droner til private med et vingefang på over en halv meter! Dette giver den en masse fordele, når det handler om at få nogle gode optagelser i hus.
Udover gode videooptagelser har Yi Zhans droner på næsten ingen tid opbygget et ry, som branchens nye seriøse udfordrer. De har over de senere år udviklet en masse konkurrencedygtige droner henvendt mod de private drone entusiaster - de to topmodeller, Yi Zhan X4 og Yi Zhan, er således blandt de allerbedste på markedet.

Tabel  Liste 

3 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

3 vare(r)

pr. side